Dozvola za boravak i rad
Dozvola za boravak i rad strancima izdaje se na temelju godišnje kvote koju utvrđuje Vlada RH
Potrebni dokumenti
Mi vam šaljemo:
1. Preslika putne isprave
2. Osobne podatke za Obrazac 9a
3. Svjedodžba o stečenoj obrazovnoj kvalifikaciji ili izjava poslodavca o osposobljenosti
4. Dokaz o zdravstvenom osiguranju
Vi dodajete:
1. Popunjen Obrazac 9a
2. Predugovor o radu ili Pismo namjere (radno mjesto, period zaposlenja, iznos plaće)
3. Dopis firme (zamolba za izdavanje Dozvole za boravak i rad)
4. Preslika službenog izvadka iz sudskog registra ili Obrtnica (ne starija od 6 mjeseci)

Takav paket dokumenata poslodavac predaje osobno na lokalnu policijsku postaju.
Termin za odobrenje Dozvole je 2-3 tjedna.
Tražite radnike za svoju firmu?
Popunite ovaj obrazac i mi ćemo vas kontaktirati u roku 24 sata