Graditeljstvo u Hrvatskoj:
k
ako i koga zapošljava agencija Getworker

Građevinska industrija sa 45% zauzima prvo mjesto u količini radnika zaposlenih u Hrvatskoj
uz pomoć tvrtke Getworker.
U prvoj godini rada na hrvatskom tržištu među našim klijentima i partnerima našla su se sljedeća istaknuta hrvatska poduzeća:
Zašto ukrajinski radnici pripadaju boljima u građevinskoj industriji?

Krajem 20. stoljeća više od 13 milijuna ukrajinaca otputovalo je u inozemstvo u potrazi za boljim poslom i većim prihodima. Tih je godina mnoštvo ljudi otišlo raditi u Poljsku, Njemačku, Češku i Rusiju. Tamo su stekli neprocjenjivo znanje i iskustvo od kvalitetnih europskih radnika, stručnjaka i predavača. Upravo su iz tog razloga ukrajinski radnici sada cijenjeni na tržištu rada, a njihov je rad uvijek kvalitetan i pouzdan.

Preporučujući naše radnike, osiguravamo da će vaš posao biti izvršen pravodobno i kvalitetno. Vjerujte, Ukrajinci su radišni i predani svojem poslu.

Široki spektar profesija u graditeljstvu

Nudimo vam širok raspon profesija, između ostalog, to su armirači, tesari, stolari, zidari, monteri metalnih konstrukcija, krovopokrivači,
vozači građevinskih strojeva.
Armirač
Odvijanje, učvršćivanje i rezanje armature,
ugradnja složenih armatura, priprema armature za zavarivanje.
Tesar
Zna napraviti i čitati crteže, rad s električnim alatima za obradu drva te ručna obrada i izrada složnih drvenih konstrukcija.
Zidar
Postavljanje temelja, gradnja zidova, slaganje opeka i kamenih blokova, postavljanje otvora za vrata i prozore.
Monter metalnih konstrukcija
čišćenje metalа, rezanje metalа, ugradnja metalnih konstrukcija, čitanje tehničkih crteža
Krovopokrivač
Mjerenje krova, proračun za krovne materijale, montaža i demontaža krova.
Vozač građevinskih strojeva
Odlično upravljanje strojevima velikih gabarita.
Zašto Getworker?

Više od 1500 osoba pronašlo je posao u Hrvatskoj zahvaljujući našoj tvrtci. Svatko od njih u mogućnosti je primijeniti svoje radno iskustvo, zaraditi odlične naknade za svoj rad i uz to provesti dio života u jednoj od najljepših zemalja na Balkanu.

Ne sumnjamo u njihove kvalifikacije zahvaljujući selekcijskim modelima pomoću kojih provjeravamo sposobnosti naših kandidata. Svaki od njih prolazi temeljiti proces selekcije i intervjua.

Naše su vrijednosti: zadovoljni klijent, transparentnost suradnje, kvalitetna komunikacija i, naravno, pravovremeno i kvalitetno obavljanje posla od strane ukrajinskih radnika.

Svaki je naš radnik osoba s profesionalnim vještinama, a ne samo resurs. Iz tog razloga cijenimo ukrajinske stručnjake i težimo osigurati zadovoljstvo suradnje za sve strane.
Tražite radnike za svoju firmu?
Popunite ovaj obrazac i mi ćemo vas kontaktirati u roku 24 sata
Kolicina radnika (okvirno)
1
30